Sim only zonder bkr

KPN

09.11.2020

KPN staat natuurlijk bekend om het sterke netwerk met landelijke dekking. En het is daarom dat veel consumenten toch uiteindelijk kiezen voor deze provider. Zeker na vervelende ervaringen met andere providers als het gaat om bereikbaar zijn.

Waarom is een sim only van KPN een aanrader?
Naast het feit dat het een sterk netwerk biedt heb je bij KPN ook 4G. Bij KPN heb je geen buiten de bundel kosten als het gaat om mobiel internet. Daarnaast kan je onbeperkt bellen en sms-en.

Je kunt bij KPN kiezen voor een sim only van 1 of 2 jaar, helaas niet van een maand. Ook is het niet mogelijk om bijvoorbeeld alleen mobiel internet te nemen, je moet altijd een aantal belminuten of smsjes afnemen. Wel handig is de Spotify Premium sim only. Hou er wel rekening mee dat het streamen van muziek zorgt dat je snel door je internet MB’s heen bent.

Afrekenmethode
Dit is een eerlijke methode, namelijk, gesprekken worden afgerekend per seconde.

Geldigheid tegoed
Minuten, internet MB’s en smsjes kunnen niet worden meegenomen naar een volgende maand. Dat kan alleen bij Hollandsnieuwe. KPN is dan alleen verstandig als je maandelijks een regelmatig verbruik hebt.

Uniek
Bij Sim Only van KPN levert men gratis een 3-in-1 SIM-kaart. Dat is een reguliere SIM-kaart, Micro SIM-kaart en Nano SIM-kaart in één. Zo krijg je altijd de juiste SIM-kaart voor de telefoon die je voor je Sim Only abonnement wilt gebruiken.